НачалоНовиниБългарската Fleet Services придобива турския доставчик на телематични услуги Mobiliz

Българската Fleet Services придобива турския доставчик на телематични услуги Mobiliz

364
Написана от  nixanbal 24 март 2020
Българската Fleet Services придобива турския доставчик на телематични услуги Mobiliz

Българската група Fleet Services, която оперира чрез компаниите GPS Bulgaria и GPS Systems Macedonia, обяви, че е завършила успешно придобиването на 100% от акциите на турския телематичен оператор Mobiliz. 

Fleet Services придобиват Mobiliz заради силната позиция на компанията на турския пазар, стабилните й показатели и благоприятната среда, която този пазар осигурява, насърчаваща иновациите и технологичното развитие, става ясно от официалната информация.

От Fleet Services коментират, че сделката ще им позволи да ускорят внедряването на нови приложения и тяхното предлагане на пазара и да разширят своето присъствие в съседни страни, в Европа, Азия и Африка. С придобиването на Mobiliz под управлението на българската група вече са над 450 000 превозни средства в 15 държави.

GPS България е български доставчик на високотехнологични GPS/GSM-базирани решения за контрол и управление на автомобилни паркове, автомобилна сигурност, проследяване на хора, контрол на плавателни и ЖП средства и други решения за бизнеса у нас.

ВИДЕО: Проект за умен паркинг стартира в Бургас

Когато по-рано тази година стартирахме съвместния проект УМЕН ГРАД с VIVACOM, изобщо не предполагах колко неща се случват в България…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer