Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниБатерията е "основната причина" за проблемите с Note 7, а подробностите - в края на месеца

Батерията е "основната причина" за проблемите с Note 7, а подробностите - в края на месеца

2034
Написана от  nixanbal 16 януари 2017
Батерията е "основната причина" за проблемите с Note 7, а подробностите - в края на месеца

Никак няма да се изненадате, че според най-новата информация от Reuters причината за взривяващите се Galaxy Note 7 е била батерията. Е, това се говори все още неофициално, но до края на месеца Samsung ще разкрие резултатите от разследването и експериментите си. 

Според източници на Reuters корейците са успели да възстановят взрива в лабораторни условия и причината за него не са били характеристиките на дизайна на устройството, нито софтуерът. 

Основната причина се е оказала батерията, но детайлите най-вероятно ще научим официално на 23-ти януари, когато компанията ще разкрие пълната информация от разследването си. Ден по-късно ще бъдат публикувани и финансовите резултати на Samsung за последните три месеца на 2016-а, от които се очакват добри новини.

Анализаторите подчертават, че Samsung трябва бързо и с подробности да обяснят какво се е случило с Note 7 и какво ще предприемат, за да не се повтори катастрофата с новия им флагман Galaxy S8. Последният се очаква през април.

Sony Xperia XZ Premium - репортажно от европейската премиера в Лисабон

На 26 април стегнах багажа и тръгнах към Лисабон, където на следващия ден Sony организира европейската премиера на Xperia XZ…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer