Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниБенчмарк потвърждава, че Sony Xperia XZ4 ще използва премиум чипсета Snapdragon 855

Бенчмарк потвърждава, че Sony Xperia XZ4 ще използва премиум чипсета Snapdragon 855

1578
Написана от  nixanbal 02 януари 2019
Бенчмарк потвърждава, че Sony Xperia XZ4 ще използва премиум чипсета Snapdragon 855

Xperia XZ4 започна да се появява в новинарския поток преди няколко седмици, като вече знаем някои детайли около бъдещия флагман смартфон на Sony. Нова информация сега потвърждава, че устройството ще използва и премиум чипсета Snapdragon 855 на Qualcomm. 

Моделът в бенчмарк приложението AnTuTu е I8134, за което все още нямаме потвърждение, че е точно XZ4, но логиката подсказва тъкмо това. 

Резултатът на смартфона с чипсет Snapdragon 855 е над 396 000 точки, което е доста солидно представяне, ако изобщо се интересувате от бенчмарк данни.

По-важното е, че Sony Xperia XZ4 се оформя като доста напомпан смартфон, за който още знаем, че ще има по-издължен дисплей с пропорции 21 към 9, двойна или тройна основна камера и супер бързо зареждане. Очакваме премиерата му на MWC 2019 в края на февруари, където nixanbal ще бъде на живо за 9-а поредна година. Уау!

Интересното е, че по-рано се заговори и за Xperia XZ4 Compact, което означава, че след кратка почивка японците се завръщат към компактните флагмани.

VIVACOM е в преговори с Apple за продажбата на iPhone

След като в средата на юли 2019 г. стана ясно, че БТК ЕАД, компанията зад българския телеком VIVACOM, е подала жалба…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer