Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниBeoplay H5 са първите безжични слушалки за спортисти на Bang & Olufsen

Beoplay H5 са първите безжични слушалки за спортисти на Bang & Olufsen

4698
Написана от  valia 30 юни 2016
Beoplay H5 са първите безжични слушалки за спортисти на Bang & Olufsen

Лятото е във вихъра си, вие вероятно прекарвате все по-голяма част от свободното си време в спортни занимания и със сигурност разчитате на пълен комфорт от музикалния си спътник. Тъкмо за потребителите с активен начин на живот днес Bang & Olufsen представи първите си безжични слушалки за поставяне в ушите.

Bang & Olufsen Beoplay H5 са защитени от влага, а свързващият слушалките кабел е с текстилно покритие, слято с каучука под него, което според производителя предпазва електрониката и дава сигурност, че тапите ще оцелеят и след тежката тренировка.

B&O Beoplay H5

Beoplay H5 обещават удобно прилепване в ушната мида по време на слушане, а когато не ги използвате магнит щраква двете слушалки като колие около врата. Подобно решение предлагат и модели на Samsung.

Звученето на слушалките е балансирано от звуковите инженери на компанията, но ако вие имате свои предпочитания – можете да ги изразите чрез настройките в смартфон приложението за Beoplay H5. Предлага се за Android, iOS и watchOS (Apple Watch).

B&O Beoplay H5

Батерията е с капацитет 100 mAh и издържа до 5 часа време за слушане на музика при Bluetooth връзка със смартфона или плейъра, а зареждането става върху удобна кубична стойка. Щом слушалките се залепят с магнита около врата ви, те автоматично се изключват, което помага за пестенето на батерията. 

B&O Beoplay H5

Цената на това бижу от B&O не е малка – 249 евро. Цветовете, в които може да изберете Beoplay H5, са черно и розово. 

5 снимки при ниска осветеност с тройната камера на Huawei P20 Pro

Тепърва предстоят тестове и сравнения с други модели, но бързам да споделя с вас няколко снимки, които направих днес с…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer