НачалоНовиниБезжичните слушалки Huawei FreeBuds 4i с активно шумопотискане излизат в България за 149 лв.

Безжичните слушалки Huawei FreeBuds 4i с активно шумопотискане излизат в България за 149 лв.

883
Написана от  nixanbal 05 април 2021
Безжичните слушалки Huawei FreeBuds 4i с активно шумопотискане излизат в България за 149 лв.

Huawei обяви, че пуска на българския пазар новите си компактни безжични слушалки FreeBuds 4i. Моделът от една страна е интересен с добрия живот на батерията си и активното шумопотискане, а от друга - сравнително ниската си цена. 

Huawei FreeBuds 4i имат компактна форма на кутийката, която изглежда като речен камък и се предлага в бяло и черно. 

Слушалките имат батерия за 10 часа слушане на музика с изключена функция за активна шумоизолация или 6.5 часа гласови разговори. С кутийката, която може да ги презарежда, времето се качва на 22 часа музика или 14 часа разговори. С включено шумопотискане потребителите могат да очакват 7.5 часа музика или 5.5 часа разговори.

Huawei FreeBuds 4i

Интересното е, че се поддържа и бързо зареждане, което за 10 минути осигурява заряд за още 4 часа музика.

FreeBuds 4i разпознават околния шум през микрофоните и генерират обратна звукова вълна, за да го редуцират. Алгоритъмът за активно шумопотискане таргетира типични сценарии като натоварен търговски център, градски транспорт, гара, офис и други, така че да оптимизира функцията. 

Huawei FreeBuds 4i

Слушалките предлагат и Awareness Mode, който умишлено пропуска околния шум. За целта е необходимо да се притисне и задържи слушалката, с което автоматично се превключва между режимите Awareness и ANC.

Huawei FreeBuds 4i

Huawei FreeBuds 4i влизат на българския пазар първо в мрежата на Технополис, А1, Теленор, Зора и партньорите на Polycomp на препоръчителна крайноклиентска цена от 149 лева.

ВИДЕО: ТОП 5 НЕЩА за Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip. Това е първият смартфон със сгъваем дисплей, който получавам за по-продължително ползване и се радвам, че…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer