Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниБилборд на Galaxy S10 рекламира функцията PowerShare, като реално зарежда телефоните на минувачите

Билборд на Galaxy S10 рекламира функцията PowerShare, като реално зарежда телефоните на минувачите

1121
Написана от  nixanbal 22 март 2019
Билборд на Galaxy S10 рекламира функцията PowerShare, като реално зарежда телефоните на минувачите

Новите смартфони Galaxy S10 на Samsung вече се продават на българския и световния пазар, като в момента текат различни рекламни кампании за устройствата. Една от най-идейните, оказва се, е в Сидни, Австралия, където билборд на S10 акцентира върху функцията PowerShare, предлагайки безжично зареждане за смартфоните на минувачите. 

Припомням ви, че PowerShare е името, което Samsung използва за функцията обърнато безжично зареждане, станала популярна покрай модела Mate 20 X на Huawei и въведена при всички смартфони от серията Galaxy S10. 

PowerShare беше важна част и от презентацията на новите флагмани S10, като корейците изглежда ще продължат да акцентират на нея и в бъдеще.

PowerShare

 

Един от начините да се популяризира новата възможност е чрез подобни интерактивни кампании, които показват как работи тя по доста идеен начин. В случая с билборда в Сидни виждаме Galaxy S10 в ръката на човек, като върху гърба на апарата е указано къде минувачите трябва да допрат своя телефон, за да го заредят.

Жестоко, бих казал, макар че, ако някой се надява да зареди батерията си по този начин на улицата, рискува ръката му да отмалее, преди да е почерпил енергия за едно бързо обаждане. 

Билбордът е бил забелязан от сайта notebookcheck.net

Умен град: Видеонаблюдението във Враца и как попаднах в РПУ-то

Знаете ли, че в този град през последната година са заловили телефонни престъпници и контрабандни цигари, успели са да спрат…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer