НачалоНовиниБлизо половината от активните iPhone и iPad вече са с новата iOS 8

Близо половината от активните iPhone и iPad вече са с новата iOS 8

2577
Написана от  nixanbal 23 септември 2014
Близо половината от активните iPhone и iPad вече са с новата iOS 8

Страницата за поддръжка на разработчиците на Apple разкри любопитна информация около разпространението на най-новата версия на iOS сред потребителите на iPhone и iPad, а и iPod touch (все пак). Най-актуалното инфо от производителя сочи, че близо половината от активните устройства вече използват iOS 8. 

Статистиката е на база влизания в App Store на 21 септември, неделя, и сочи, че 46 на сто от тези потребители са инсталирали най-актуалния софтуер. 

Въпреки впечатляващия резултат, много хора все още не са ъпдейтнали заради сериозния брой GB свободна памет, който изисква ъпдейтът. 

iOS 8 вече е на 46% от активните устройства

И все пак, тази година Apple отново затвърждава позициите си на осигуряващ бързи ъпдейти за голям брой от устройствата си производител. За сравнение при Android старата вече близо година KitKat все още се ползва от под 25%. Разбира се, Apple има сериозно предимство и причина за успеха си - компанията е на принципа на затворения кръг и сама произвежда софтуера и хардуера, съобразявайки се единствено със себе си. 

iOS 8 излезе за потребителите на 17 септември 2014 г.

Google прекъсва бизнес взаимоотношения с Huawei заради черния списък на Тръмп

След като тази седмица президентът на САЩ Доналд Тръмп добави Huawei към черния списък компании, с които страната не може…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer