Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниБрандът ThinQ ще обединява разработките на LG в сферата на изкуствения интелект

Брандът ThinQ ще обединява разработките на LG в сферата на изкуствения интелект

856
Написана от  nixanbal 20 декември 2017
Брандът ThinQ ще обединява разработките на LG в сферата на изкуствения интелект

LG обяви днес, че създава бранда ThinQ, който занапред ще обединява всички разработки на компанията от сферата на изкуствения интелект (AI). Корейците дават заявка да направят AI "по-лесен за възприемане" и "по-малко стряскащ" за потребителите. 

Изкуственият интелект е следващата революция в технологиите, заявяват от LG, а с марката ThinQ те ще обозначават всички свои домакински уреди през 2018 г., както и услугите и продуктите си в областта на потребителската електроника, използващи AI. 

Продуктите и услугите LG ThinQ ще имат възможността да използват машинно самообучение и да общуват помежду си, използвайки множество технологии за изкуствен интелект, разработени от партньори и в рамките на собствената AI технология на LG - DeepThinQ.

Припомням ви, че през август тази година LG откри своя AI лаборатория в Сеул. 

Колкото до "новия" бранд ThinQ - бързо търсене в Google показва, че LG отдавна се заиграват с името, но сега явно започват начисто с нови сили да градят AI бъдещето на своите технологични разработки. 

Sony Xperia XZ2 и XZ2 Compact идват с променен дизайн, 18:9 дисплеи и нова вибрационна система

Първият ден на MWC традиционно стартира с пресконференцията на Sony, на която тази година видяхме два нови модела от семейството…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer