НачалоНовиниБрандирайте автомобила си и спечелете смартфон Nokia 7.2 или Nokia 6.2

Брандирайте автомобила си и спечелете смартфон Nokia 7.2 или Nokia 6.2

1996
Написана от  kris.romanov 28 октомври 2019
Брандирайте автомобила си и спечелете смартфон Nokia 7.2 или Nokia 6.2

Most Computers Bulgaria, официален дистрибутор на смартфоните с марката Nokia в България, обяви интересна инициатива, с която ще раздаде 30 устройства и няколко парични награди на 30 души, които се съгласят да брандират личните си автомобили. 

Условието да се включите е първо да оставите коментар под този пост във Facebook страницата на Nokia Mobile, в който отговаряте на въпроса "Какво/кого бихте снимали със смартфон Nokia 7.2 или Nokia 6.2 и защо?". Организаторите ще изберат 30-те най-интересни съобщения и тези хора ще станат посланици на марката за период от около 1 месец. 

Кампанията изисква да залепите върху автомобила си получените стикери на Nokia в периода от 18 ноември 2019 г. до 15 декември 2019 г. В това време се очаква участниците периодично да споделят и снимки на брандираните си коли във Facebook, използвайки хаштаг #NokiaphonesCar. 

Накрая 20 от тези посланици на марката ще получат като награда Nokia 6.2, а останалите 10 - Nokia 7.2. Ще има и няколко парични награди за най-активните участници. 

Доста интересен начин за промотиране на новите модели Nokia, а и да ангажираш потребителите. Какво мислите за инициативата и ще се включите ли?

Теленор започва тестове на 5G с две базови станции

На събитие за медии днес пред централния си офис в Бизнес парк София Теленор обяви, че започва тестове на 5G…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer