Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниЧасовниците с Android Wear вече ще могат да работят с iPhone

Часовниците с Android Wear вече ще могат да работят с iPhone

3601
Написана от  nixanbal 31 август 2015
Часовниците с Android Wear вече ще могат да работят с iPhone

Android Wear вече ще работи с iPhone. Платформата на Google за умни часовници вече ще позволява на тези устройства да се свързват безпроблемно със смартфоните на Apple, а първият модел, който поддържа iOS, е LG Watch Urbane. 

Точно така - засега само най-новият модел на LG е в списъка, но всички бъдещи часовници с Android Wear също ще могат да се свързват с iPhone. 

Това включва задаващите се предложения от Huawei, Motorola, Asus и други. Всъщност тях и още нови часовници ще видим още тази седмица на изложението IFA в Берлин. 

Това, което часовниците, свързани към iPhone, ще представят като информация на потребителя, включва всички известия (обаждания, съобщения, социални мрежи и т.н.), карти от Google Now, следене активността с Google Fit. Ще има възможност гласово търсене, записване на do-to бележки, ползване на предварително вградени приложения, различни лица и т.н.

Обещана е съвместимост за iPhone 5 и всички смартфони след него, а версията на iOS трябва да е поне 8.2. 

Първите 5G тестове в България започват до края на лятото, но изграждането на пълнокръвна мрежа е под въпрос

Тази седмица беше доста интензивна откъм събития в технологичния ресор, като VIVACOM и Теленор използваха два поредни дни, за да…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer