Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниЧервен iPhone 8 може да се появи още утре

Червен iPhone 8 може да се появи още утре

1260
Написана от  nixanbal 08 април 2018
Червен iPhone 8 може да се появи още утре

Apple ще покаже нов цвят за iPhone 8 и iPhone 8 Plus, пише MacRumors.com, базирайки се на получена вътрешна информация от оператора Virgin Mobile. Това ще бъде второто поколение смартфони на компанията, излизащо на пазара в този цвят. 

Според източника червените версии на iPhone 8 и iPhone 8 Plus ще дебютират утре, 9 април, като първо се очаква кампания с предварителни поръчки, така че самите продажби би трябвало да тръгнат до няколко дни след това. 

Това ще бъде второто поколение на iPhone, след iPhone 7 миналата година (на снимката горе), което Apple пуска в червен цвят съвместно с организацията (PRODUCT)RED, която събира средства в подкрепа на ХИВ/СПИН програми. Любопитно ще бъде обаче да видим как ще изглеждат червените смартфони на Apple със стъклен корпус. 

Не се споменава нищо за червена версия на iPhone X. 

Интересно е, че информация от по-рано гласеше, че тази година ще видим златна версия на iPhone X. Възможно е въпросната също да бъде анонсирана утре. 

Alcatel залага на 18:9 екрани при всички 7 нови смартфона с цени от 90 до 230 евро

На MWC 2018 започнахме с премиера на новите смартфони Alcatel, които залагат на 18:9 екрани, усъвършенстван дизайн, функция за отключване…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer