Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниDaydream View са очилата за виртуална реалност на Google с цена $79

Daydream View са очилата за виртуална реалност на Google с цена $79

4469
Написана от  nixanbal 04 октомври 2016
Daydream View са очилата за виртуална реалност на Google с цена $79

Заедно с новите смартфони Pixel днес Google представи първите си очила за виртуална реалност Daydream View. С тях компанията обещава да направи качественото VR изживяване достъпно за по-широк кръг потребители. 

Очилата за виртуална реалност Daydream View са изработени от лека и дишаща материя, така че да са по-удобни и леки за носене. Според Google те са с 30% по-леки от алтернативни продукти и могат да се поставят върху очила. 

Daydream View работят със съвместими смартфони, каквито са новите модели Pixel и Pixel XL. Те се поставят във вътрешно отделение на очилата, а към тях идва и контролер.

Ct8CRLgWIAAENIR

Контролерът е пълен със сензори и позволява да взаимодействате с виртуалната среда, в която се намирате. 

Headset-and-Controller-Knock-Knock

С очилата на Google потребителите получават достъп до съдържание от приложенията YouTube и Google Movies & TV, както и от партньори, сред които The New York Times, The Wall Street Journal, MBA и NBA, Hulu, HBO и Netflix, както и куп игри, сред които Wonderglade, Gunjack 2, LEGO BrickHeadz, Mekorama, Need for Speed, EarthShape, Danger Goat, Home Run Derby и Hungry Shark World.

Screen Shot 2016-10-04 at 7.58.47 PM

Daydream View ще се продават от ноември в САЩ, Канада, Австралия, Великобритания и Германия, като в последната цената им е 69 евро. 

OnePlus 6 идва с подобрения в камерата, в конфигурацията и с нов дизайн, но без безжично зареждане

Китайският бранд OnePlus представи новия си флагман OnePlus 6, който предлага важни подобрения в конфигурацията и залага на още по-висока…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer