Samsung #WithGalaxy

НачалоНовиниДетайли за Moto Z3 Play - 6.1" дисплей и чипсет Snapdragon 636

Детайли за Moto Z3 Play - 6.1" дисплей и чипсет Snapdragon 636

2233
Написана от  nixanbal 30 март 2018
Детайли за Moto Z3 Play - 6.1" дисплей и чипсет Snapdragon 636

Тази година все още очакваме интересни модели от Motorola, като един от тях със сигурност е Moto Z3 и неговият подгласник Moto Z3 Play. На следващите редове ще ви запозная с детайлите около второто устройство, които се появиха в мрежата и бяха споделени от GSMArena. Оказва се, че новият Moto Z3 Play ще бъде със значително по-голям екран от предшественика си, но въпреки това ще може да използва същите аксесоари Moto Mods. 

Moto Z3 Play ще разчита на 6.1" екран, чипсет от среден клас Snapdragon 636, 4 GB RAM и 32 или 64 GB вградена памет. Апаратът ще снима с двойна камера, базирана на 12 МР + 8 МР сензори, а предната ще бъде 5 МР. 

Очаква се анонсът на смартфона да се случи през април, а цената вероятно ще бъде около $500. 

Добрата новина е, че приставките Moto Mods ще продължат да бъдат еднакви и за третото поколение Moto Z. Това означава, че компанията ще трябва да запази физическите размери на смартфоните си, а по-големият 6.1" екран ще бъде постигнат с много по-фини рамки.

ТОП 5 на 2019: Смартфоните на годината

Здравейте с първия материал от традиционната вече 7 години обзорна поредица на nixanbal.com! На следващите редове ще си говорим за…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer