НачалоНовиниDiablo II ще бъде възродена със съвременна графика и 4K резолюция за PC и конзолите

Diablo II ще бъде възродена със съвременна графика и 4K резолюция за PC и конзолите

614
Написана от  nixanbal 21 февруари 2021
Diablo II ще бъде възродена със съвременна графика и 4K резолюция за PC и конзолите

Blizzard обяви официално на BlizzCon 2021, че ще възроди класическата и супер популярна игра Diablo II с осъвременена 3D графика и 4K резолюция. Заглавието ще се нарича Diablo II Resurrected и ще излезе до края на годината за РС и конзолите.

Blizzard ще предложат ремастър на Diablo II и експанжъна Lord of Destruction в новото издание Diablo II Resurrected, което ще включва познатия геймплей и всички познати персонажи. 

Играта ще има нова 3D графика, ще се предлага с максимум 4K резолюция и 7.1-канален Dolby Surround звук. Беше обявено обаче, че носталгично настроените фенове ще могат да преминат към ретро графиката с натискането на един бутон. 

Blizzard ще пусне Diablo II Resurrected за PC, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One и Xbox Series X по-късно тази година. Цената ще бъде 39.99 евро, като още сега се предлага за предварителна поръчка - цък.

Анонсът на новото заглавие идва на фона на други очаквани разработки по франчайза. Подготвя се игра за смартфони Diablo Immortal, както и четвъртата версия Diablo IV. 

5 НЕЩА за Motorola Moto G9 Plus

През септември Motorola представи един от най-интересните си смартфони за 2020 г. - Moto G9 Plus. Той не е толкова…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer