Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниDisney ще предлага пакет от стрийминг услугите Disney+, Hulu и ESPN+ за $12.99

Disney ще предлага пакет от стрийминг услугите Disney+, Hulu и ESPN+ за $12.99

1196
Написана от  nixanbal 07 август 2019
Disney ще предлага пакет от стрийминг услугите Disney+, Hulu и ESPN+ за $12.99

Disney ще предлага пакет от три стрийминг услуги - Disney+, Hulu и ESPN+, на цена от $12.99. Това беше обявено официално с финансовия отчет на компанията, след като по-рано тази година имаше подобни спекулации.

Пакетът от трите услуги ще бъде предложен на 12 ноември 2019 г., когато всъщност се очаква да стартира и самата услуга Disney+. Припомням ви, че в нея ще влиза съдържание от Disney, Pixar, Marvel, Star Wars и National Geographic и самостоятелната ѝ цена ще бъде $6.99. 

Hulu и спортната ESPN+ пък сега се предлагат в САЩ за $5.99 и $4.99 съответно. 

Цената е особено конкурентна, поне за американския пазар, където най-напомпаният план на Netflix струва $15.99, а догодина се очаква и HBO MAX с цена според слуховете около $15. Наесен и Apple ще пусне своята услуга за стрийминг на видео.  

Разбира се, тепърва предстои да разберем дали и кога Disney+ ще се предлага в България и Европа като цяло, още повече дали пакетът от трите услуги ще бъде наличен тук.

Европа премахва неоправданото блокиране на географски принцип за потребителите в интернет

Край с дискриминационната практика в някои онлайн магазини на територията на Европейския съюз, която блокира потребители заради тяхното местонахождение и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer