Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниDisney+ стартира на 12 ноември за $6.99 на месец

Disney+ стартира на 12 ноември за $6.99 на месец

1436
Написана от  nixanbal 12 април 2019
Disney+ стартира на 12 ноември за $6.99 на месец

Услугата за видео съдържание по поръчка на Disney ще стартира на 12 ноември 2019 г. и ще има месечна такса от $6.99. От компанията обявиха, че Disney+ ще дебютира в САЩ, но след това бързо ще бъде пусната и в други страни от целия свят. 

Disney+ ще предлага съдържание на фенове от различни възрастови групи, обещават създателите ѝ. В каталога на услугата ще влиза продукция от най-емблематичните брандове на компанията, включително Disney, Pixar, Marvel, Star Wars и National Geographic. 

Disney+

Сред обявените оригинални поредици от света на Marvel, които ще бъдат създадени специално за Disney+, са такива, посветени на Loki, на Vision и Scarlet Witch, на Falcon и Winter Soldier, както и на Hawkeye. Във всички тях ролите ще се изпълняват от актьорите, които познаваме и от кинофилмите.

Disney+

Disney+ ще бъде достъпна на телевизори и мобилни устройства. От компанията обявиха, че на 12 ноември ще стартират в САЩ, но до две години плановете са услугата да се предлага на почти всички ключови пазари. 

https://preview.disneyplus.com/bg/

Google прекъсва бизнес взаимоотношения с Huawei заради черния списък на Тръмп

След като тази седмица президентът на САЩ Доналд Тръмп добави Huawei към черния списък компании, с които страната не може…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer