Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниДизайнът на OnePlus 6 беше разкрит от производител на защитни калъфчета

Дизайнът на OnePlus 6 беше разкрит от производител на защитни калъфчета

1419
Написана от  nixanbal 13 април 2018
Дизайнът на OnePlus 6 беше разкрит от производител на защитни калъфчета

Премиерата на OnePlus 6 изглежда не е далеч, тъй като в онлайн магазините започнаха да се появяват аксесоари за него. Новите калъфчета от Olixar сега разкриха дизайна на устройството, което ще има още по-тънки рамки на дисплея от предшественика си и ще залага на изрязана част в горния му край. 

За екрана на OnePlus 6 се очаква да бъде 6.28" с AMOLED панел и резолюция 1080х2280 пиксела, като в горния му край ще има ноч. За последното вече бяхме чули от самия изпълнителен директор на компанията, който се опита да аргументира решението си пред феновете, но срещна сериозна критика. 

OnePlus 6

От изображенията на калъфчетата се вижда още, че има промяна в дизайна на камерата - разположението на двата обектива вече е вертикално, а не хоризонтално, както при миналогодишния OP 5T. Под тях е светкавицата, а веднага след това е залепен скенерът за пръстови отпечатъци - точно по примера на Samsung Galaxy S9. 

За спецификациите на OnePlus 6 очакваме още чипсет Snapdragon 845, до 8 GB RAM и 256 GB вградена памет, 20 МР + 16 МР основна камера, както и 20 МР селфи камера, 3450 mAh батерия. В тийзър клиповете към модела производителят акцентира върху скоростта, така че конфигурацията обещава да е сред най-мощните. 

До Бургас и назад: Фоторазказ с Xiaomi Mi 8 и новото Renault Megane RS

Сядаш в ниските седалки, тялото ти се обгръща в солидната им прегръдка, завърташ ключа и чуваш ръмженето на фона на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer