nixanbal mwc 2017 banner

НачалоНовиниDJI Inspire 2 има две камери и възможност за смяна на обективите

DJI Inspire 2 има две камери и възможност за смяна на обективите

760
Написана от  nixanbal 16 ноември 2016
DJI Inspire 2 има две камери и възможност за смяна на обективите

DJI представи второто поколение на насочения към професионалистите дрон Inspire 2. Новият модел има допълнителна камера за следене на движението му, а видеозаписът и снимките са възможни чрез micro 4/3 система със сменяеми обективи. 

DJI Inspire 2 снима 5.2k видео при 30 к/с или 4k видео при 60 к/с, като може да бъде избран с камера X5S, която използва micro 4/3 сензор с 20.8 МР и поддържа 10 различни обектива. Другият вариант за камера е X4S, която е по-лека и има 20 МР сензор. DJI обещава да предложи допълнителни опции за камери в бъдеще.

DJI

Машината има тяло от магнезиево-алуминиева сплав с карбонови рамене, може да развива скорост до 108 км/ч и да лети до 25-27 минути с двойната си батерия. А батериите се самоподгряват, което прави възможни снимките и при много ниски температури. 

DJI

DJI Inspire 2 все така поддържа интелигентните възможности на предходните модели на компанията, включително следене не обект в движение и избягване на препятствия по пътя. Дронът има инфрачервени сензори и на гърба си, с които избягва препятствия отгоре. 

DJI

Допълнителната камера пък излъчва видео, с което снимащите (да, дронът е предвиден за ползване за професионални цели от режисьор и навигатор) да могат да следят и средата, в която той се движи, без да нарушават видеозаписа на основната камера.

DJI

Inspire 2 ще се продава на цена от $2999, а ако имате няколко свободни минути - вижте и видеото с официалното представяне на летящия робот. Изглежда впечатляващо. 

Nintendo показа за първи път новата си игрова конзола Switch

Nintendo днес разкри за първи път детайли за новата си игрова конзола, която досега познавахме като Nintendo NX. Оказва се,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer