Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниDJI Mavic Pro е сгъваем дрон с компактни размери и 4k видеозапис

DJI Mavic Pro е сгъваем дрон с компактни размери и 4k видеозапис

7271
Написана от  nixanbal 27 септември 2016
DJI Mavic Pro е сгъваем дрон с компактни размери и 4k видеозапис

DJI представи днес новия си дрон Mavic Pro. Летящата машина има камера с 4k видеозапис, но акцентът тук е дизайнът и възможността за свиване на перките в тяло с компактни размери. 

Само преди няколко дни GoPro представиха първия си дрон Karma, който работи с едноименните екшън камери и има прибиращи се перки в името на по-компактните размери.

DJI Mavic Pro

Току-що обявеният Mavic Pro на DJI също акцентира върху сгъваемия формфактор, в който обаче са запазени купища екстри и нови технологии, познати от другите дронове на популярната компания. 

DJI Mavic Pro

DJI Mavic Pro има 12 МР камера с 3-осова стабилизация на гимбъла и 4k видеозапис при 30 к/с. Летящият робот е оборудван с купища сензори и познатата система за избягване на препятствия, батерия за до 27 минути полет, скорост до 60 км/ч и тежи 743 грама. 

Във видеото отдолу ще видите и очилата, с които можете да виждате това, което "вижда" и дронът, докато го пускате на разходки в небето.

Mavic Pro ще се продава от 15-ти октомври на цена $749 или за $999 в комплект с контролера. 

DJI Mavic Pro

Европа премахва неоправданото блокиране на географски принцип за потребителите в интернет

Край с дискриминационната практика в някои онлайн магазини на територията на Европейския съюз, която блокира потребители заради тяхното местонахождение и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer