Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниDJI откри първия си представителен магазин за продажба на дронове

DJI откри първия си представителен магазин за продажба на дронове

3611
Написана от  nixanbal 21 декември 2015
DJI откри първия си представителен магазин за продажба на дронове

DJI е името, за което се сещаме, щом стане дума за дронове, независимо че през уикенда компанията откри едва първия си представителен магазин. Впечатляващото място се намира в Шенжен, Китай, а ето и какво представлява магазинът... 

В първия магазин за дронове на DJI посетителите ще могат да се запознаят отблизо с всички актуални модели летящи роботи на компанията, сред които са серията Phantom 3, Inspire 1, Spreading Wings, Matrice 100, Guidance, както и някои от другите известни продукти и аксесоари с марката.

Посетителите за съжаление няма да могат да управляват дроновете, но има специална зона в магазина, където хора от екипа ще правят демонстрации. И вече малко ме е яд, че посещението ми в Шенжен преди месец не успя да съвпадне с откриването. 

Flight Area  SkyPixel

Ще има още сервизна част, както и място за гледане на записи с дроновете на потребители от цял свят. 

First Customer

Категорията на тези вълнуващи устройства ще става все по-интересна, като в началото на 2016-а очакваме и първия дрон на GoPro - Karma. Компанията, заета с производството на екшънкамери, реши, че е съвсем логично да предложи и начин за снимки отвисоко. 

DJI Flagship Store aerial shot 2

Цените на по-способните модели с камера обаче все още не са по джоба на всеки. 

TECHDRIVE: Представяне на Samsung Galaxy Note 10 и Note 10+

Здравейте с новия епизод на проекта TECHDRIVE, който реализираме съвместно с Теленор! Това е видео поредицата, в която ми гостуват…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer