Samsung #WithGalaxy

НачалоНовиниДопълнителни тв канали и бонус МВ за клиентите на А1 заради социалната изолация

Допълнителни тв канали и бонус МВ за клиентите на А1 заради социалната изолация

3123
Написана от  nixanbal 14 март 2020
Допълнителни тв канали и бонус МВ за клиентите на А1 заради социалната изолация

А1 обяви, че ще предостави на клиентите си допълнителни тв канали и бонус трафик за мобилен интернет, за да могат по-лесно да се справят със социалната изолация. Припомням ви, че като най-сигурна мярка за ограничаване разпространението на коронавируса беше посочено оставането вкъщи и избягването на всякакви контакти. 

Клиентите на тв плановете на А1 ще получат достъп до над 200 канала в рамките на месец, считано от 16 март. Това означава, че дори да сте абонирани за най-малкия пакет, в следващите 30 дни ще можете да гледате почти цялото съдържание, което телевизията на А1 предлага. 

Другата новина от днес е, че клиентите на мобилните планове на А1 ще получат бонус 10 000 МВ на максимална скорост. Те ще се предлагат за всички абонати, без тези на предплатените тарифи. За да активирате пакета, трябва да влезете в приложението Моят А1. Пакетът ще бъде достъпен от 18 март и ще има валидност от 30 дни. 

Междувременно, за да заплащате месечните си сметки към операторите, а и не само - най-добре е да използвате приложенията на всяка компания или онлайн банкирането си. 

Официална премиера на Google Pixel 4 и Pixel 4 XL - двойни камери, управление с жестове и 90 Hz дисплеи

Днес в Ню Йорк Google представи официално новите си смартфони Pixel 4 и Pixel 4 XL, които за първи път…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer