НачалоНовиниДронът GoPro Karma ще се продава за 870 евро без включена камера

Дронът GoPro Karma ще се продава за 870 евро без включена камера

2820
Написана от  nixanbal 19 септември 2016
Дронът GoPro Karma ще се продава за 870 евро без включена камера

На специално събитие на 19-ти септември основателят и главен изпълнителен директор на GoPro Ник Удман показа два нови модела екшън камери GoPro, а също и Karma. Karma е дългоочакваният дрон на компанията, който днес дебютира официално със сгъваемо тяло, интуитивен контролер, грип със стабилизация за ползване от ръка и раница, която събира всичко това. 

Karma всъщност е цяла система за видеозаснемане, която включва не само дрон, но и отделящ се от него грип за заснемане от ръка.

Ultra Compact

Дронът има сгъваеми перки, 3-осова стабилизация за камерата, батерия за до 20 минути летене, максимална скорост от 15 м/с и възможност за до 1 км отдалечаване. Съвместимите с Karma камери GoPro са Hero 4 Black, Hero 4 Silver или новите Hero 5 Black и Hero 5 Session. 

features-detail-grip v2

Karma се управлява чрез удобен контролер, който също е със сгъваема форма и има 5" сензорен HD дисплей.

Всичко това се прибира в раница, а идеята на GoPro е всичко да е толкова удобно за носене, че да не се колебаете дали да взимате Karma със себе си, когато излизате.

Easy to Fly v2

Дори да не се наложи да използвате дрона, няма да се чувствате некомфортно, че сте носили раницата, надяват се от компанията. 

features-detail-controller-back v2

GoPro Karma излиза на 23-ти октомври на цена от 869.99 евро без вградена камера. Ще се предлага и комплект с модел GoPro, при който ще спестите около 100 евро от цената на камерата. 

features-details-molded-interior

На живо от Москва: Официална премиера на Nokia 5.1, Nokia 3.1 и Nokia 2.1

Здравейте от Москва, където току-що HMD Global представи няколко нови смартфона Nokia. Базираната във Финландия компания обяви новите издания на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer