Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниЕдин LCD и два OLED модела iPhone с безрамкови дисплеи и Face ID излизат през 2018 г., прогнозира анализатор

Един LCD и два OLED модела iPhone с безрамкови дисплеи и Face ID излизат през 2018 г., прогнозира анализатор

1190
Написана от  nixanbal 14 ноември 2017
Един LCD и два OLED модела iPhone с безрамкови дисплеи и Face ID излизат през 2018 г., прогнозира анализатор

В nixanbal.com току-що излезе ревюто на юбилейния iPhone X, а анализаторите вече прогнозират какво се задава в каталога на Apple през 2018 г. Според признатия експерт Минг-Чи Куо от KGI Securities догодина ни очакват два модела iPhone с OLED екрани и един по-достъпен с LCD. Всички те обаче ще разполагат с подобен на iPhone X безрамков дисплей и с функцията Face ID. 

Според анализатора Apple ще предложи 5.8" модел с OLED дисплей с гъстота на пикселите от 458 ppi, както и 6.5" смартфон, също с OLED панел и гъстота на пикселите от около 480-500 ppi. 

Тези две устройства изглежда ще са новите стандартни предложения на компанията, унаследяващи iPhone 8 и iPhone 8 Plus. Цените им обаче ще са по-високи.

kgi-three-iphones-2018

Към тях ни очаква и по-достъпен модел iPhone с 6.1" LCD екран и 320-330 ppi гъстота на точките. И докато хардуера на по-горните две устройства ще бъде сходен, конфигурацията на модела с LCD дисплей ще бъде по-опростена, но все пак ще включва безрамков екран и Face ID. Цената на този апарат ще бъде около $649-$749.

Не се споменава колко ще струват по-скъпите устройства с OLED панели, но изглежда ще са в посока iPhone X.

GoPro HERO 7 Black предлага изцяло нова система за стабилизация

GoPro представи новото поколение на популярните си екшън камери, което включва три модела и чисто нова система за стабилизация при…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer