Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниДвойна камера Samsung вероятно ще вгради в Galaxy Note 8

Двойна камера Samsung вероятно ще вгради в Galaxy Note 8

1518
Написана от  nixanbal 18 април 2017
Двойна камера Samsung вероятно ще вгради в Galaxy Note 8

Galaxy S8 е едно от най-напомпаните с екстри устройство, което обаче се отличава от актуалните флагмани на конкуренцията с липсата на втора основна камера. Samsung изглежда всъщност са тествали такава система с прототип на по-голямата версия Galaxy S8+, но не са успели или просто са решили да не я пускат сега. Вместо това вероятно ще видим двойната камера при Note 8.

Снимките, ако решим, че не са изфабрикуван колаж на Photoshop, бяха разпространени из китайските социални мрежи и споделени в Twitter от руския блогър и анализатор Елдар Муртазин.

Такъв беше S8+, такъв стана Note 8, казва в съобщението си Муртазин, намеквайки, че първоначалната идея е била двойната камера да бъде вградена в настоящия флагман на корейците, но ще я видим при есенния модел с писалка. 

Официалният коментар за липсата на двойна камера у S8/S8+ е, че Samsung не е открила реална полза от нея, пише The Verge

Има логика Samsung да направи S8+ с двойна камера, следвайки примера на Apple, при които само моделът iPhone 7 Plus е с два сензора. Не става ясно обаче защо този прототип не е стигнал до финалната фаза.

Galaxy S8

Прави впечатление, че липсва скенерът за пръстови отпечатъци до камерата, което означава, че тук Samsung все още са имали амбиции да го инсталират под стъклото на екрана. Този план, по-късно стана ясно, не е успял.

Така или иначе, очаква ни вълнуваща премиера на Note 8, която би трябвало да се състои по традиция в края на лятото. 

Sony Xperia XZ2 Premium е първият смартфон с двойна основна камера на японците

След като в Барселона подсказа за него, днес Sony официално обяви първия си смартфон с двойна основна камера. Xperia XZ2…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer