Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниDxOMark остави камерата на iPhone Xs Max под тази на Huawei P20 Pro

DxOMark остави камерата на iPhone Xs Max под тази на Huawei P20 Pro

4153
Написана от  nixanbal 25 септември 2018
DxOMark остави камерата на iPhone Xs Max под тази на Huawei P20 Pro

DxOMark най-после публикуваха очаквания тест на камерата на iPhone Xs Max, в който сайтът оценява различните възможности за снимки и видеозапис на смартфоните. Според анализа на въпросните експерти iPhone Xs Max е вторият най-добър камерафон на пазара и е поставен под Huawei P20 Pro. 

Тестовете на DxOMark оценяват камерата на iPhone Xs Max с общо 105 точки - 110 точки за снимки и 96 точки за видеозапис. Това отрежда на апарата втора позиция в класацията, в която лидер остава Huawei P20 Pro с общ резултат от 109 точки. 

Третата позиция се дели от HTC U12+ и Samsung Galaxy Note 9, наградени с по 103 точки. 

Screen Shot 2018-10-03 at 21.54.58

От DxOMark казват, че на първо четене спецификациите на камерата в iPhone Xs Max са близки с тези на iPhone X, но има важни разлики. Такава е например размерът на пикселите в основния широкообхватен 12 МР сензор, които са 1.4 µm, а не 1.22 µm.

Разбира се, не можем да приемаме оценките на сайта като меродавни, но все пак са някаква отправна точка. Имайте предвид например, че DxOMark дават тежест на различни елементи от камерата, които например за вас може да нямат значение (зуум), а това коренно да промени класацията за собствения ви вкус. 

Все пак пълния тест на iPhone Xs Max вижте тук

Google прекъсва бизнес взаимоотношения с Huawei заради черния списък на Тръмп

След като тази седмица президентът на САЩ Доналд Тръмп добави Huawei към черния списък компании, с които страната не може…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer