НачалоИграчкиElectrolux Laptop Kitchen е концептуален лаптоп и модерен кухненски кът в едно

Electrolux Laptop Kitchen е концептуален лаптоп и модерен кухненски кът в едно

2319
Написана от  nixanbal 12 септември 2011
Electrolux Laptop Kitchen е концептуален лаптоп и модерен кухненски кът в едно

Ако обичате да се вихрите в кухнята, но мразите случаите, в които готвенето ви отделя от екрана на компютъра и връзката с вашите приятели, македонският дизайнер Драган Тренчевски може и да реши проблема ви с новата си концептуална идея Electrolux Laptop Kitchen. Безумното на пръв поглед устройство представлява лаптоп и модерен кухненски кът в едно, което всъщност и на второ четене остави доста озадачена физиономия у мен.

Лаптопът разполага със сензорен екран, който го прави лесен за управление, а вместо клавиатура има дъска за рязане, под която е скрит котлон. Така докато забърквате соса за спагети можете да звъннете по Skype за съвет от мама или да проверите рецептата в интернет. И въпреки че идеята изглежда интересно, кой би пържил кюфтета пред монитора!?

Ако обаче нямате против екранът ви да плува в мазнина и части от вечерята да се стичат по него, стискайте палци Electrolux да хареса идеята на Драган и да пусне Laptop Kitchen в масово производство!

източник

За А серията на Samsung и най-продавания Android смартфон в началото на 2020 г.

През май излезе проучване на Strategy Analytics, което представя кои са били най-продаваните Android смартфони в света през първите три…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer