НачалоНовиниЕлектрическите тротинетки на Lime остават по улиците и през зимата

Електрическите тротинетки на Lime остават по улиците и през зимата

1157
Написана от  nixanbal 03 декември 2019
Електрическите тротинетки на Lime остават по улиците и през зимата

Заедно с първия сняг в София Lime обявиха, че електрическите им тротинетки остават по улиците и през зимата. При по-тежки условия обаче достъпът до бяло-зелените превозни средства за придвижване в града може да бъде ограничен, предупреждават от компанията. 

Първата стъпила на българския пазар услуга за отдаване под наем на електрически тротинетки обяви, че няма да прибира двуколесните си превозни средства, въпреки продължаващия вече половин ден сняг в София. Все пак от Lime предупреждават, че ако метеорологичните условия станат по-тежки, е възможно достъпът до услугата да бъде временно ограничен. В такъв случай това ще бъде указано в приложението за наемането на тротинетките.

Lime дават и няколко съвета за използването на тротинетките им през зимата, което включва управлението им с повишено внимание и по-ниска скорост, носене на светлоотразителни елементи и съобразено със сезона облекло. Преди тръгване проверявайте състоянието на тротинетката, включително работата на спирачките ѝ, препоръчват от компанията. 

Какво се случва, ако прекратите договора си с оператор предсрочно?

В България от няколко години вече мобилните оператори нямат право да подновяват автоматично изтеклите срочни договори на клиентите си, а…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer