Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниElevator Lab Challenge България търси най-добрите стартъп компании в областта на финансите

Elevator Lab Challenge България търси най-добрите стартъп компании в областта на финансите

3987
Написана от  nixanbal 08 юни 2018
Elevator Lab Challenge България търси най-добрите стартъп компании в областта на финансите

Остават десетина дни до крайния срок за записване за второто издание на Elevator Lab Challenge България, което търси най-добрите стартъпи в областта на финансите. Най-добрият български проект ще продължи към международния кръг. 

В Elevator Lab Challenge България, част от най-големия финтех акселератор в региона на Централна и Източна Европа, до момента са се включили 12 стартъпа и още 15 са в процес на кандидатстване. Миналата година българските участници са били само 8. 

Крайният срок за кандидатстване е 17 юни, а на 2 юли ще бъде обявен победителят. Неговата идея може да бъде реално приложена в дейността на организаторите от Райфайзен Банк и така да достигне до над 16.6 милиона клиенти. 

В регионалното жури участват познати лица от технологичния бранш - Тодор Брешков от Launchub, Светлин Наков от СофтУни, Калин Димчев от Microsoft и Атанас Райков от Viber, на чието интервю вероятно сте попадали преди време в nixanbal.com.

Е, ако вие сте стартираща компания и се занимавате с разработки в сферата на финансите - можете да се включите в предизвикателството до 17 юни. 

Новите планове Тотал+ на Теленор позволяват да добавяте трафик пакети, музикални и видео услуги по избор

На вечерно събитие пред медии днес в София Теленор представи по нестандартен начин новите си абонаментни планове Тотал+. Интересното при…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer