Умен град @ nixanbal

НачалоНовини@evleaks показа Galaxy Note 8 в цвят Midnight Black (и в златно)

@evleaks показа Galaxy Note 8 в цвят Midnight Black (и в златно)

2566
Написана от  nixanbal 01 август 2017
@evleaks показа Galaxy Note 8 в цвят Midnight Black (и в златно)

След 23 дни Samsung ще представи официално новия си модел от най-висок клас Galaxy Note 8, но още сега @evleaks реши да сподели изображение на устройството, разкривайки предната част на дизайна му. Нищо, което не знаем и не очакваме, но все пак...

От Galaxy Note 8 очакваме да се отличава от Galaxy S8 с малко по-голям екран - вече 6.3 инча, но все така Super AMOLED с Quad HD резолюция и отново по-издължена форма. Физически екранът ще бъде просто малко по-широк от този на флагмана, което ще е полезно за по-удобното писане със стилуса, но тепърва ще проверим как лежи в ръката. 

Иначе за Note 8 се говори още, че ще предлага двойна камера с оптична стабилизация и за двата обектива + възможност за 3-кратен зуум без загуба в качеството. 

Очакваме премиерата на смартфона на 23 август, като в България би трябвало да е на пазара към 15 септември (по първоначална информация на nixanbal). 

Note 8

За изображението на @evleaks се казва, че е версията в цвят Midnight Black (т.е. черната), но това по нищо не личи при поглед отпред. Поне при Galaxy S8 всички цветови версии изглеждат еднакви от тази страна. 

Със сигурност Еван Блас държи на харддиска си и изображение на задния панел, така че до няколко часа би трябвало да го е споделил. 

Редакция към 1 август, 10:30: Както се очакваше, @evleaks сподели още кадри на Note 8, които го показват от всички страни + в златист цвят. 

Note 8

OnePlus 5T предлага 6" AMOLED дисплей от Samsung, нова двойна камера и атрактивна цена

Ето го и него - обещаният ъпгрейд на смартфона OnePlus 5 вече официално е факт и може да бъде поръчан…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer