Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниSamsung Galaxy S8 ще струва 799 евро + цените на новите Gear VR, Gear 360 и DeX

Samsung Galaxy S8 ще струва 799 евро + цените на новите Gear VR, Gear 360 и DeX

3976
Написана от  nixanbal 19 март 2017
Samsung Galaxy S8 ще струва 799 евро + цените на новите Gear VR, Gear 360 и DeX

Еван Блас продължава с пускането на информация около задаващото се събитие на Samsung на 29-ти, като този път имаме детайли за цените на Galaxy S8 и всички останали нови устройства. Оказва се, че новият флагман на корейците ще струва 799 евро. 

Да, 799 евро е цената за стандартната версия на Galaxy S8, докато по-големият Galaxy S8 Plus ще се продава за 899 евро. Уха. 

Освен това източникът посочва, че заедно с новите телефони ще видим и нови очила за виртуална реалност Gear VR, чиято цена ще бъде 129 евро. 

Ще има и нова камера, която ще записва 360-градусово видео за гледане през въпросните очила. Цената на второто поколение Gear 360 ще бъде 229 евро, което е доста по-скромна сума от тази на първото издание. 

Galaxy S8

Освен това @evleaks пише, че ще видим и устройство под името DeX, което ще струва 150 евро. Зад това название вероятно стои вид докинг станция (Desktop Experience?), която ще е алтернатива на аксесоара, използван за функцията Continuum при Windows. Т.е. Galaxy S8 ще може да се поставя във въпросния DeX и да се свързва към монитор с мишка и клавиатура, така че съдържанието от телефона да се ползва на голям екран в офис среда. 

ВИДЕО: Новата Opel Insignia и какво представлява услугата OnStar

В края на лятото имах възможността да взема новата Insignia на Opel за уикенд, като през това време успях не…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer