Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниFacebook ще акцентира върху собствеността си над Instagram и WhatsApp

Facebook ще акцентира върху собствеността си над Instagram и WhatsApp

760
Написана от  nixanbal 05 август 2019
Facebook ще акцентира върху собствеността си над Instagram и WhatsApp

Към имената на Instagram и WhatsApp скоро ще бъде добавен текстът "from Facebook". Промените ще целят да покажат по-ясно собствеността над двете приложения, потвърдиха официално от щабквартирите на Facebook. 

Скоро популярните приложения, които Facebook придоби преди години, ще се наричат Instagram from Facebook и WhatsApp from Facebook. Това важи както за App Store, така и за Google Play Store. За момента името към иконката на вече сваленото приложение няма да се променя, но се очаква началният екран да изписва същия надпис.

Информацията беше потвърдена от говорител на Facebook, който обясни, че целта е да стане по-ясно кои продукти и услуги са част от Facebook. 

Зукърбърг вече обяви, че планира обща платформа за съобщения между различните си приложения, която ще позволява да бъде изпратено съобщение от Messenger към Instagram например, без да се излиза от единия и влиза в другия чат.

Промените вече започват да се въвеждат поетапно и все повече потребители ще започнат да виждат новия брандинг.

VIVACOM пуска 4.5G в пет големи града

От началото на април (или малко преди това) VIVACOM започва да предлага по-високи скорости за мобилен интернет в няколко големи…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer