НачалоНовиниФилми и сериали от iTunes ще се предлагат на телевизорите Samsung

Филми и сериали от iTunes ще се предлагат на телевизорите Samsung

1011
Написана от  nixanbal 07 януари 2019
Филми и сериали от iTunes ще се предлагат на телевизорите Samsung

Телевизорите на Samsung от 2019 г. ще предлагат достъп до филми, сериали и друго съдържание от iTunes, обявиха от компанията. Екстрата ще бъде достъпна и за моделите от миналата година, но след софтуерен ъпдейт. 

Smart TV моделите на Samsung са първите телевизори, които ще предлагат приложението iTunes Movies and TV Shows на Apple, като то ще бъде достъпно за потребителите в над 100 страни от пролетта на тази година. 

Приложението ще позволи клиентите да използват своята вече съществуваща колекция, а освен това да купуват или наемат допълнително съдържание измежду стотици хиляди филми и сериали, включително и най-големия каталог с 4K HDR филми, казват Samsung в официалното си съобщение.

iTunes ще бъде интегрирано с услугите на умните телевизори на корейците, сред които Universal Guide, Bixby и търсачката.

Другата важна новина за потребители на устройства Apple и телевизори Samsung е, че последните скоро ще поддържат AirPlay 2. Стандартът за стрийминг съдържание на Apple ще позволи на собствениците на Samsung Smart TV да прехвърлят по-лесно видео, снимки, музика и т.н. върху големия екран в дома си. 

Счита се, че това е крачка за Apple към лансиране на собствената им услуга за стрийминг на видео съдържание, която вероятно ще бъде достъпна чрез приложението iTunes. 

Motorola: Виждаме смартфоните със сгъваеми дисплеи различно от Samsung и Huawei

Motorola признава смартфоните със сгъваеми дисплеи като една от ключовите тенденции в мобилните технологии през 2019 г. и след това,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer