Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниFitbit Alta е нова фитнес гривна с акцент върху дизайна

Fitbit Alta е нова фитнес гривна с акцент върху дизайна

6202
Написана от  nixanbal 04 февруари 2016
Fitbit Alta е нова фитнес гривна с акцент върху дизайна

Fitbit представи нова фитнес гривна под името Alta, която е лишена от някои екстри, но предлага по-изтънчен и дискретен дизайн. Alta позволява каишката й да се сменя с такива в различни цветове и от различни материи, така че да е подходящ аксесоар както при бягане в парка, така и в офиса и на вечеря. 

Fitbit Alta върши всичко, което очаквате от подобни играчки - следи активността и съня ви, показва известия за входящи обаждания, съобщения и календарни събития върху OLED дисплея си, стимулира ви да се раздвижите при продължително заседяване. 

Батерията издържа до 5 дни, а тялото на гривната е защитено от пръски вода и пот, но не е изцяло водоустойчиво и се препоръчва да бъде сваляна при душ и плуване. 

Fitbit Alta

Стандартната каишка на Fitbit Alta е гумена, но може да бъде заменена с такава от кожа или метална. Те се купуват отделно на цени 69.95 и 99.95 евро съответно. Можете да се снабдите и с допълнителна гумена каишка, например в различен цвят, на цена 29.95 евро. 

Fitbit Alta

Липсващите екстри са вграден GPS, който би могъл да следи маршрутите ви на бягане например, както и популярният при тези устройства пулсомер. 

Fitbit Alta може да се свързва с трите водещи платформи за смартфони и излиза на пазара в Европа през април. Цената й е 139.95 евро. 

Alcatel залага на 18:9 екрани при всички 7 нови смартфона с цени от 90 до 230 евро

На MWC 2018 започнахме с премиера на новите смартфони Alcatel, които залагат на 18:9 екрани, усъвършенстван дизайн, функция за отключване…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer