Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниФлагманът Nokia 8 може да се окаже по-евтин от очакваното (цена около 500 евро?!)

Флагманът Nokia 8 може да се окаже по-евтин от очакваното (цена около 500 евро?!)

1959
Написана от  nixanbal 31 юли 2017
Флагманът Nokia 8 може да се окаже по-евтин от очакваното (цена около 500 евро?!)

Вече научихме, че HMD Global планира събитие в Лондон на 16 август, когато очакваме да видим официалното представяне на първия топмодел Nokia с Android. По първоначална информация въпросният Nokia 8 щеше да струва около 600 евро, но нови детайли подсказват, че всъщност може да го видим на по-достъпна цена. 

През юли се появиха спекулации, че Nokia 8 ще се продава за 589 евро, което щеше да го изравни ценово с топмодела на Huawei и да го позиционира малко по-ниско от тези на Samsung, Sony и останалите. 

Вътрешна документация на оператора Vodafone в Румъния обаче разкрива, че Nokia 8 ще струва около 500-520 евро. Разбира се, става въпрос за цената в северната ни съседка, но тя е показателна и за сумата, на която можем да го очакваме в България и цяла Европа. 

Дали тази цена в комбинация с двойна камера с оптика ZEISS и хардуер на топ ниво няма да са златна формула за HMD Global и ключът към възраждането на марката - предстои да разберем. 

Приложение за спортни фенове с добавена реалност спечели adidas Hackathon: Sofia

Приложение, което използва добавена реалност и цели да направи изживяването на спортните фенове още по-вълнуващо, спечели хакатона на adidas в…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer