НачалоНовиниФлагманът Nokia 8 може да се окаже по-евтин от очакваното (цена около 500 евро?!)

Флагманът Nokia 8 може да се окаже по-евтин от очакваното (цена около 500 евро?!)

1638
Написана от  nixanbal 31 юли 2017
Флагманът Nokia 8 може да се окаже по-евтин от очакваното (цена около 500 евро?!)

Вече научихме, че HMD Global планира събитие в Лондон на 16 август, когато очакваме да видим официалното представяне на първия топмодел Nokia с Android. По първоначална информация въпросният Nokia 8 щеше да струва около 600 евро, но нови детайли подсказват, че всъщност може да го видим на по-достъпна цена. 

През юли се появиха спекулации, че Nokia 8 ще се продава за 589 евро, което щеше да го изравни ценово с топмодела на Huawei и да го позиционира малко по-ниско от тези на Samsung, Sony и останалите. 

Вътрешна документация на оператора Vodafone в Румъния обаче разкрива, че Nokia 8 ще струва около 500-520 евро. Разбира се, става въпрос за цената в северната ни съседка, но тя е показателна и за сумата, на която можем да го очакваме в България и цяла Европа. 

Дали тази цена в комбинация с двойна камера с оптика ZEISS и хардуер на топ ниво няма да са златна формула за HMD Global и ключът към възраждането на марката - предстои да разберем. 

Впечатляващият Apple Park отваря врати за първите служители през април

Новият кампус на Apple, който многократно сме виждали от погледа на прехвърчащи над него дронове, вече си има официално име…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer