Samsung #WithGalaxy

НачалоНовиниФлагманът Oppo Find X2 ще предлага дисплей с 3K резолюция и 120 Hz опреснителна честота

Флагманът Oppo Find X2 ще предлага дисплей с 3K резолюция и 120 Hz опреснителна честота

988
Написана от  nixanbal 25 февруари 2020
Флагманът Oppo Find X2 ще предлага дисплей с 3K резолюция и 120 Hz опреснителна честота

Китайската марка Oppo, която е в световния топ 5 по доставки на смартфони и която между другото забелязах, че има силно рекламно присъствие в Барселона, подготвя нов модел от най-висок клас под името Find X2. Устройството ще се появи в началото на март и вече знаем официално някои от характеристиките му. 

Маркетинг шефът на компанията Браян Шен, обяви в Twitter, че Oppo Find X2 ще разполага с дисплей с 3K резолюция и 120 Hz опреснителна честота, каквато предлагат и флагманите Galaxy S20 на Samsung. 3K вероятно е обозначение за Quad HD+ резолюция, но точните пиксели ще научим при анонса. 

Освен по-горе официално потвърдените характеристики, за Find X2 се говори, че ще използва чипсет Snapdragon 865, до 12 GB RAM, 30 W бързо безжично зареждане и 5G свързаност, което изглежда става задължително за всеки нов смартфон през 2020 г. 

Имаме и потвърдена дата за премиерата, а именно 6 март. Това е новата дата за анонса, който беше изместен в онлайн конференция заради отменения MWC 2020. 

OnePlus 7T предлага тройна камера, 90Hz дисплей и Android 10

OnePlus представи току-що новия си топмодел OnePlus 7T, който вече предлага тройна основна камера, има 90 Hz опреснителна честота на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer