Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниFoursquare празнува 1 милиард чекирания

Foursquare празнува 1 милиард чекирания

1493
Написана от  nixanbal 21 септември 2011
Foursquare празнува 1 милиард чекирания

„Милион чекирания не е яко. Знаете ли какво е яко?“ – с тези думи Foursquare обяви на блога си, че чекиранията в социалната мрежа вече са надхвърлили 1 милиард. Заветната бройка е била достигната през миналата седмица, но не се споменава в коя държава и при какво действие.

Този път няма специални баджове и награди за чекиралите се около номер 1 000 000 000 във Foursquare, но и без тях социалната мрежа продължава да се развива отлично, предоставяйки регулярни ъпдейти на приложението си. Както знаете (ако използвате Foursquare) – с Foursquare се „отбелязвате“ на местата, които посещавате и можете да се откриете лесно с добавените приятели. Има състезателен елемент, който прави „играта“ още по-интересна – всеки чекин ви дава точки, ако се чекирате с приятели получавате повече, можете да станете кмет при чести посещения на любимия си бар и получавате малки награди под формата на баджове.


Светлинките във видеото показват чекиращите се Foursquare потребители в период от една седмица. Впечатляващо, а и изглежда страхотно в HD и на пълен екран!

Радостната новина е, че т.нар. Foursquare Specials - промо оферти при чекиране в магазин, ресторант, хотел и т.н., вече започват да се появяват и в България. Това означава, че при второто ви посещение в кафе например заведението може да ви предложи талон с отстъпка за следващото, а ако сте кмет на обекта да получавате комплименти при всяка поръчка.

Приложението Foursquare е достъпно за почти всички платформи, а за да го изтеглите – проверете в маркета на вашия смартфон. И добавяйте само истински познати в приятелите си – не искате крадците да знаят, че тази вечер не сте си вкъщи, нали?

https://foursquare.com/

Sony Xperia XZ2 и XZ2 Compact идват с променен дизайн, 18:9 дисплеи и нова вибрационна система

Първият ден на MWC традиционно стартира с пресконференцията на Sony, на която тази година видяхме два нови модела от семейството…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer