Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниГал Гадот е жури в нов конкурс за смартфон фотографии на Huawei

Гал Гадот е жури в нов конкурс за смартфон фотографии на Huawei

4650
Написана от  nixanbal 19 юли 2018
Гал Гадот е жури в нов конкурс за смартфон фотографии на Huawei

Huawei обяви днес старта на нов конкурс за смартфон фотографии, който ще носи името Huawei "Next Image Mobile Photography" и в чието международно жури влиза и популярната израелска актриса Гал Гадот.

Във фотоконкурса до 20 август ще могат да участват снимки, направени със смартфон на Huawei, а победителите ще получат парична награда и публикация в списание National Geographic, обявиха организаторите. 

Категориите на конкурса са 6 - "Faces", "Good Night", "Hello, Life!", "Check In", "Nature" и "Story Board". Участващите снимки ще бъдат качени в публични галерии в сайта http://campaign.consumer.huawei.com/bg/#, след което хората ще могат да гласуват до 28 август 2018 г. Накрая експертно жури ще определи победителите измежду 50-те най-харесвани снимки от всяка категория.

Журито включва президента на Huawei Consumer Business Group, фотографи, сред които такива на Leica и National Geographic, както и популярната с ролята си на Жената Чудо актриса и рекламно лице на Huawei Гал Гадот. 

Гал Гадот

Най-добрите 50 снимки от нашия регион ще се класират за световния конкурс "Next Image Global Contest".

Колкото до наградите - победителите от всяка категория ще получат Huawei Matebook X, публикация в National Geographic и парична награда в размер на 2000 евро. Класиралите се на второ и трето място ще получат мобилни телефони от Huawei, съответно P20 Pro и P20. Huawei P20 ще бъде наградата и за снимките, получили най-много гласове от страна на феновете.

Huawei

В края на конкурса журито ще връчи специалната награда "Grand Prix", чийто носител ще получи Huawei Matebook X, публикация в National Geographic, парична награда в размер на 10 000 евро и възможност да се включи в 10-дневната фотографска експедиция на National Geographic, която ще се проведе през септември в Италия. Еха!

Можете да се включите още сега тук - http://campaign.consumer.huawei.com/bg/add

Google прекъсва бизнес взаимоотношения с Huawei заради черния списък на Тръмп

След като тази седмица президентът на САЩ Доналд Тръмп добави Huawei към черния списък компании, с които страната не може…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer