НачалоНовиниGalaxy Note 10 Lite дефилира в първите си живи снимки - със стилус и плосък дисплей

Galaxy Note 10 Lite дефилира в първите си живи снимки - със стилус и плосък дисплей

1401
Написана от  nixanbal 02 януари 2020
Galaxy Note 10 Lite дефилира в първите си живи снимки - със стилус и плосък дисплей

След като преди няколко дни видяхме изображения на необявения Galaxy Note 10 Lite, сега имаме и първите му живи снимки. Смартфонът изглежда ще следва новия дизайн при устройствата на Samsung, а интересното е, че ще предлага стилуса S-Pen и дисплей без извивки.

Дизайнът всъщност повтаря това, което видяхме в кадрите от декември и потвърждава, че от доста време насам потребителите за първи път ще имат модел от серията Note с плосък екран. Това може да се окаже особено улеснение за използващите често прилежащия към модела стилус. 

Samsung Galaxy Note 10 Lite

На задния панел се вижда и плочката, прибрала основната камера. А тя включва три 12 МР сензора - основен, със супер широк обхват и с телеобектив. Селфи камерата е изрязан в централната горна част на екрана кръг и е с 32 МР сензор. 

Samsung Galaxy Note 10 Lite

Иначе за конфигурацията на Note 10 Lite се говори, че ще включва чипсета от Note 9, 6 GB RAM и 128 GB вградена памет, дисплеят ще бъде с диагонал 6.7" AMOLED панел и Full HD+ резолюция, а батерията с капацитет 4500 mAh. 

Samsung Galaxy Note 10 Lite

Очакваната цена на Samsung Galaxy Note 10 Lite е значително по-ниска от тази на основната серия Note 10, като може да се завърти около 600 евро. Премиерата може да се състои в близките дни.

Официална премиера на Pixel 3a и Pixel 3a XL - най-достъпните смартфони на Google досега

На стартиралата днес конференция за разработчици Google I/O бяха представени официално смартфоните Pixel 3a и Pixel 3a XL. Двата модела…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer