НачалоНовини45 W зарядно на Samsung Galaxy Note 10+ вероятно ще се продава отделно

45 W зарядно на Samsung Galaxy Note 10+ вероятно ще се продава отделно

4569
Написана от  nixanbal 17 юли 2019
45 W зарядно на Samsung Galaxy Note 10+ вероятно ще се продава отделно

Остават двайсетина дни до премиерата на новите топмодели от серията Note 10 на Samsung, като слуховете около тях не спират нито за минута. Най-новата информация е свързана с бързото зареждане на устройствата и обещава 45 W за по-големия модел, но с една уловка. 

Според @universeice, който често споделя достоверна информация около необявени устройства на Samsung и други компании, Galaxy Note 10 ще поддържа 25 W бързо зареждане, докато по-големият Galaxy Note 10+ ще предлага 45 W бързо зареждане. 

Потребителите обаче няма да могат да се възползват веднага от последната технология, защото съответното зарядно устройство няма да бъде включено в комплекта на модела. Вместо това то ще се продава отделно, твърди източникът. 

Note 10

Припомням ви, че според също непотвърдена информация Note 10 ще се продава на цени от 999 евро за 256 GB, а Note 10+ за 1149 евро за 256 GB. 

Дали по-горното отговаря на плановете на Samsung за окомплектовката на Note 10+ - скоро ще разберем. 

Motorola Edge+ е първият флагман на компанията от години - 90 Hz дисплей, 108 МР камера и Snapdragon 865

Най-после! След няколко години на затишие и постепенно заглъхване на концепцията за смартфона с модули, Motorola най-после реши да отбележи…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer