Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниGalaxy Note Fan Edition излиза официално в Южна Корея на 7 юли

Galaxy Note Fan Edition излиза официално в Южна Корея на 7 юли

1588
Написана от  nixanbal 03 юли 2017
Galaxy Note Fan Edition излиза официално в Южна Корея на 7 юли

Samsung обяви официално завръщането на Galaxy Note 7 на пазара. Смартфонът ще се появи в родината си на 7 юли под името Galaxy Note Fan Edition, ще има по-малка батерия и малко по-скромна цена от оригинала. 

Разбира се, не става въпрос за същия онзи избухващ модел, а за преработена негова версия, която се отличава основно с по-малка батерия - 3200 mAh спрямо 3500 mAh. Защото тъкмо батерията беше проблемният компонент и причината за взривяващите се бройки от оригиналния Note 7. 

Note Fan Edition вече минава през новия 8-степенен процес по проверка на сигурността, който корейците въведоха след катастрофата миналата година. 

За Note Fan Edition официално се казва, че е създаден от останалите компоненти от върнати бройки от Note 7, което Samsung отиграва като природощадяща инициатива. Всъщност действително имаше протести от световни прородозащитни организация по адрес какво ще се случи с върнатите устройства и възможността те да се превърнат в тонове електронен боклук.

Note Fan Edition

Иначе Note Fan Edition е същото устройство, което е освежено със софтуера на Galaxy S8 и малко по-ниска цена от оригинала - около $611. Апаратът излиза в Южна Корея на 7 юли и Samsung планира да продаде около 400 000 бройки, преди да реши дали ще го пуска и на други пазари. 

Междувременно през август очакваме новия модел Galaxy Note 8. 

ВИДЕО: Новата Opel Insignia и какво представлява услугата OnStar

В края на лятото имах възможността да взема новата Insignia на Opel за уикенд, като през това време успях не…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer