Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниGalaxy S8 и S8+ прехвърлиха 5 милиона продажби

Galaxy S8 и S8+ прехвърлиха 5 милиона продажби

1427
Написана от  nixanbal 17 май 2017
Galaxy S8 и S8+ прехвърлиха 5 милиона продажби

Продажбите на новите топмодели на Samsung при смартфоните са прехвърлили 5 милиона броя и всичко изглежда върви наред за компанията, която вече се отърсва от катастрофалните събития покрай Note 7 миналата година. Прогнозите са, че до края на 2017-а интересът към Galaxy S8 и S8+ ще се запази висок и продадените бройки може да стигнат 50 и дори 60 милиона. 

Galaxy S8 и S8+ бяха представени в края на март и излязоха на пазара месец по-късно. До края на месеца Samsung планира да продава устройствата в 120 страни, включително в Китай, но още сега продажбите на флагманите са преминали бройката от 5 млн.

Според пазарни анализатори до края на тримесечието (април-юни) продажбите ще стигнат 20 милиона, а за цялата година очакванията са за между 50 и 60 милиона продадени бройки. 

За съжаление на този етап не се предоставя информация кой е по-продаваният модел - S8 или по-големият, но и по-скъп S8+. 

Новата рубрика на nixanbal тръгва по улиците на Умния град

Умен дом, умен град, самоуправляващи се автомобили, интернет на нещата, 5G. Това са пет от ключовите теми, които доминираха конференциите…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer