НачалоНовиниGalaxy S8 и S8+ прехвърлиха 5 милиона продажби

Galaxy S8 и S8+ прехвърлиха 5 милиона продажби

1327
Написана от  nixanbal 17 май 2017
Galaxy S8 и S8+ прехвърлиха 5 милиона продажби

Продажбите на новите топмодели на Samsung при смартфоните са прехвърлили 5 милиона броя и всичко изглежда върви наред за компанията, която вече се отърсва от катастрофалните събития покрай Note 7 миналата година. Прогнозите са, че до края на 2017-а интересът към Galaxy S8 и S8+ ще се запази висок и продадените бройки може да стигнат 50 и дори 60 милиона. 

Galaxy S8 и S8+ бяха представени в края на март и излязоха на пазара месец по-късно. До края на месеца Samsung планира да продава устройствата в 120 страни, включително в Китай, но още сега продажбите на флагманите са преминали бройката от 5 млн.

Според пазарни анализатори до края на тримесечието (април-юни) продажбите ще стигнат 20 милиона, а за цялата година очакванията са за между 50 и 60 милиона продадени бройки. 

За съжаление на този етап не се предоставя информация кой е по-продаваният модел - S8 или по-големият, но и по-скъп S8+. 

Какво се случва, ако прекратите договора си с оператор предсрочно?

В България от няколко години вече мобилните оператори нямат право да подновяват автоматично изтеклите срочни договори на клиентите си, а…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer