Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниGalaxy S9 вероятно ще има по-голяма батерия от Galaxy S8

Galaxy S9 вероятно ще има по-голяма батерия от Galaxy S8

1191
Написана от  nixanbal 18 декември 2017
Galaxy S9 вероятно ще има по-голяма батерия от Galaxy S8

Животът на батерията е един от ключовите фактори, когато избираме нов телефон, а в много случаи и основен проблем за устройствата. Samsung изглежда ще направят опит да подобрят издръжливостта без зарядно на следващия си флагман, като според неофициална информация Galaxy S9 може да има по-солидна батерия от тази на предшественика си. 

Според появила се снимка на част от документацията към демо бройка на S9 новият топмодел на корейците ще разполага с 3200 mAh батерия, което е немалко увеличение спрямо 3000 mAh на S8. 

Имайки предвид очакванията апаратът да използва и новия чипсет Snapdragon 845 (или алтернативата му от серията Exynos), който ще бъде още по-енергоефективен, животът без зарядно на Galaxy S9 може да се окаже приятна изненада. 

Galaxy-S9

Разбира се, по-горното все още е неофициална информация, така че предстои да разберем какви са плановете на Samsung и ще има ли промяна в капацитета батериите на S9 и S9+. 

ВИДЕО: Проект за умен паркинг стартира в Бургас

Когато по-рано тази година стартирахме съвместния проект УМЕН ГРАД с VIVACOM, изобщо не предполагах колко неща се случват в България…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer