Samsung #WithGalaxy

НачалоНовиниГеймърски лаптоп с извит дисплей - това е новият Acer Predator 21 X

Геймърски лаптоп с извит дисплей - това е новият Acer Predator 21 X

4488
Написана от  nixanbal 31 август 2016
Геймърски лаптоп с извит дисплей - това е новият Acer Predator 21 X

Малко преди старта на изложението IFA в Берлин Acer се развихри сериозно и след като показа най-тънкия лаптоп в света, сега е време и за анонс в другата крайност - тежка геймърска машина, която е първият ноутбук с извит дисплей.  

Числото 21 в името на новия Predator не идва от килограмите, въпреки че със своите 8 кг лаптопът не е далеч, а от диагонала на машината. Predator 21 X има 21-инчов IPS дисплей с резолюция 2560х1080 пиксела и с лека извивка, каквато досега не сме виждали в никой друг преносим компютър.

acer predator 21 x internal view-100680058-orig

Acer използва технически все още необявените Intel Core K процесори, които се задават през януари. Да, продажбите ще започнат чак тогава, но ето и останалите спецификации - охлаждаща система от 5 вентилатора, две видеокарти NVIDIA GeForce GTX 1080, 4 TB SSD хранилище, 4 DDR4 слота за до 64 GB RAM, 4.2-канална звукова система, механична клавиатура и нъмбад, който се завърта и превръща в тъчпад. 

Acer Predator 21 X излиза на пазара през първото тримесечие на 2017 г., а цената засега остава загадка.  

Motorola възроди RAZR като смартфон със сгъваем дисплей за $1500

Motorola току-що обяви дългоочаквания си смартфон RAZR. Компанията възражда емблематичния си сгъваем телефон от 2004 г., като този път вместо…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer