НачалоНовиниGoogle+ вече си има специален дизайн за таблети, скоро излиза и iPad версия

Google+ вече си има специален дизайн за таблети, скоро излиза и iPad версия

1289
Написана от  nixanbal 28 юни 2012
Google+ вече си има специален дизайн за таблети, скоро излиза и iPad версия

Социалната мрежа на Google, Google+, навършва една година и по този повод компанията най-после реши да направи нещо сериозно за нея и за потребителите, които все пак искат да я ползват на таблета си. На конференцията си вчера Google обяви новата версия на G+ за таблети, която може да се изтегли още сега като ъпдейт за моделите с Android. Собствениците на iPad също ще могат да ползват обновеното приложение, но ще се наложи да почакат малко повече.

Дизайнът на Google+ за таблети наистина е доста по-различен и многократно по-удобен от досегашната версия. Освен че се възползва максимално от големите екрани на тези машини, новото приложение има подобрения в интерфейса и навигацията.

SC20120628-132447

Освен това Google въведе нова екстра за социалната си мрежа - Google+ Events. Което напомня на възможността да организираме събитие във Facebook, но сякаш с малко повече опции - можете да изпращате покани не само на хора с профил в G+.

Накрая Google се похвали и с 250 милиона регистрирани потребители в G+, като отбеляза, че 50% от тях влизали в социалната мрежа всеки ден.

Премиера на VW T-Cross + фоторазходка с Huawei P30 Pro

На специално събитие вчера вечерта в София Volkswagen представи за първи път в България новия си компактен SUV - модела…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer