НачалоНовиниGoogle отвори първия си физически магазин

Google отвори първия си физически магазин

3497
Написана от  nixanbal 02 октомври 2011
Google отвори първия си физически магазин

Интернет гигантът Google минава от онлайн и в офлайн пространството и в петък отвори първия си физически магазин в Лондон. Щандът наречен Chromezone всъщност се намира в друг голям магазин за техника и ще има за цел да информира посетителите за новите хромбуци на Google.

Т.нар. Chromebooks са лаптопи с операционната система Chrome OS, създадени предимно за сърфиране в интернет. Разположеният на около 27 квадратни метра площ магазин Chromezone ще позволи на хората да разгледат подробно предложенията на Google и неговите партньори, като ще могат обстойно да разцъкат платформата, да свалят и тестват уеббазираните приложения и да се убедят сами в предимствата на тези машини.

“Много неща в живота, като футбола и рок музиката, могат да се усетят най-добре на живо. Хромбуците не са изключение.“, се казва на официалния блог на Chrome.

Вторият Chromezone ще отвори врати следващата седмица в голям търговски център близо до Лондон, а в следващите месеци такива магазини ще се появят и в други страни. Присъствали на откриването обаче отбелязват, че интересът и суматохата са били нищо в сравнение с отварянето на нов Apple Store.

chromezone-curryspcworld

Google представи новите Pixel 3 и Pixel 3 XL с единична основна и двойна предна камера

Google представи днес новите си смартфони Pixel 3 и Pixel 3 XL. Устройствата идват с по-големи екрани, подобрени камери, чиста…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer