НачалоНовиниGoogle официално обяви събитие за 29-и октомври, очакваме смартфон Nexus

Google официално обяви събитие за 29-и октомври, очакваме смартфон Nexus

5022
Написана от  nixanbal 18 октомври 2012
Google официално обяви събитие за 29-и октомври, очакваме смартфон Nexus

Google разпрати официални покани до медиите в САЩ, където в Ню Йорк на 29-и октомври ще се проведе специалното им събитие, посветено на Android. Без да е необходимо потвъждение, сигурно е да заложим, че на тази дата ще видим премиерата на новия смартфон LG Nexus 4. Въпросът е ще има ли други новини?

Очаква се заедно с новия си смартфон, който ще бъде дело на LG, Google да представи и следващата версия на Android - 4.2. И въпреки че става въпрос за лек ъпдейт, интересно е какво ще донесе тя.

Далеч по-интересно обаче е дали ще видим още устройства Nexus от Google. В мрежата отдавна се говори, че HTC и Samsung също подготвят своите модели. Възможно е да бъде представена Nexus версията на HTC J Butterfly за Европа, а за Samsung се очаква да покажат 10-инчов таблет Nexus. 32-гигабайтова версия на Nexus 7 от Asus също е в слуховете отдавна.

google android event-620x379

Всичко това звучи изключително интересно и 29-и октомври ще бъде пълен с изненади. Освен събитието на Google на тази дата Microsoft пуска официално и своята Windows Phone 8. 

Apple представи изцяло новия си Mac Pro - мощен настолен компютър с начална цена $5999

На започналата днес конференция за разработчици WWDC 2019 Apple представи дългоочаквания нов Mac Pro. Новата версия на настолния компютър няма…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer