Умен град @ nixanbal

НачалоНовиниGoogle постави гигантски буркан с желирани бонбони пред централата си

Google постави гигантски буркан с желирани бонбони пред централата си

3670
Написана от  nixanbal 26 юни 2012
Google постави гигантски буркан с желирани бонбони пред централата си

Утре, 27 юни, започва конференцията Google I/O, на която компанията ще представи съвместно с Asus първия си таблет - Nexus 7. Освен него очакваме и представянето на следващата версия на Android, която ще бъде под номер 4.1 и следвайки логиката ще се казва Jelly Bean. Всъщност последното вече стана ясно и от сайта на Google, а днес вече пред централата на компанията е поставена и гигантска статуя на буркан с желирани бонбони, подсказващи за новата версия.

Точно така, разсипаните топчета трябва да са желирани бонбони или т.нар. бобчета, а не приспивателни. Новата версия на Android следва логиката да е с поредната буква от азбуката и да е име на десерт. Google продължава и традицията с огромните статуи - и до днес издига такива за всяко следващо издание на платформата.

И така, очаквайте утре горещи новини! Първият таблет от серията Nexus и чисто нова версия на Android не е нещо, което се случва всеки ден.

Теленор ще може да запази името си след продажбата

Продажбата на няколко телекома от групата на Теленор в Централна и Източна Европа, включително българския, се очаква да бъде приключена…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer