НачалоНовиниGoogle I/O 2020 започва на 12 май

Google I/O 2020 започва на 12 май

667
Написана от  nixanbal 24 януари 2020
Google I/O 2020 започва на 12 май

Тазгодишната конференция за разработчици на Google вече си има дата. Официално беше обявено, че Google I/O 2020 ще се проведе между 12 и 14 май в амфитеатъра Shoreline в Маунтин Вю, Калифорния, близо до щабквартирата на компанията.

Информацията беше споделена в Twitter от самия Сундар Пичай, главен изпълнителен директор на Google, а отскоро и на компанията майка Alphabet. 

Сундар Пичай

На тази конференция всяка година традиционно научаваме последните новини около софтуера на Google, включително първи поглед към новата версия на Android - в случая очакваме Android 11.

През 2019 г. обаче на Google I/O видяхме и предмиерата на новите смартфони Pixel 3A и 3A XL, а имайки предвид, че вече излязоха слухове за наследниците им - нищо чудно на 12 май да бъдат обявени и Pixel 4A и 4A XL. Припомням ви, че за Pixel 4A се говори, че ще предлага изрязана в дисплея селфи камера и квадратна плочка за основната камера на гърба, въпреки че тя ще бъде само една. 

Google Pixel 4a

Възможно е да видим и ново устройство от семейството домашни говорители с Google Assistant, които вече се предлагат под бранда Nest. 

Така или иначе - 12 май е една от важните дати в технологичния свят за 2020 г. 

Роумингът в ЕС отпада, но с колко МВ трафик ще разполагаме в чужбина?

Честит 15 юни! Денят, в който таксуването при роуминг в границите на Европейския съюз най-после получи дълго чакания рестарт. От…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer