НачалоНовиниGoogle Nexus 7 с 32 GB изглежда се задава, у нас ще струва 569 лв.

Google Nexus 7 с 32 GB изглежда се задава, у нас ще струва 569 лв.

3034
Написана от  nixanbal 09 октомври 2012
Google Nexus 7 с 32 GB изглежда се задава, у нас ще струва 569 лв.

От известно време насам доста се говори за възможността Google да пусне версия на Nexus 7 с 32 GB вградена памет, която ще е допълнителна опция към наличните 8 и 16 GB модели. И въпреки че досега всичко беше само слухове, потребител в Япония, който си е поръчал версията с 16 GB памет, е получил по погрешка таблета с капацитет 32 GB. Е, Google, можеше първо да го обяви официално, но все пак и това е интересен подход.

Тази малка грешка вероятно означава, че таблетът с повече памет ще бъде представен съвсем скоро и ако вие бихте искали да разполагате с повече място за игри и видео, задръжте топката. А вградената памет при Nexus 7 е от голямо значение, защото устройството няма слот за карта памет, така че на потребителите им остава единствено да разчитат на 8/16 GB и някоя облачна услуга.

Междувременно сред коментарите на nixanbal.com стана ясно, добре де - нека го приемем като непотвърдена информация, че 32 GB Nexus 7 ще струва у нас 569 лв. Нещо повече - стана дума и за 3G версия на същия таблет, която може да се появи в България на цена 699 лв. А премиерата вероятно ще бъде към средата или края на ноември.

А съвсем скоро в блога очаквайте ревюто на Google Nexus 7, пък било то и на 16-гигабайтовата му версия.

Мтел става А1: Какво означава това за клиентите

На пресконференция днес в София главният изпълнителен директор на Мтел, Александър Димитров, и този на A1 Group, Алехандро Платер, обявиха…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer