НачалоНовиниGoogle Pixel 4a изглежда най-после ще се появи на 3 август

Google Pixel 4a изглежда най-после ще се появи на 3 август

711
Написана от  nixanbal 27 юли 2020
Google Pixel 4a изглежда най-после ще се появи на 3 август

Google многократно отложи премиерата на новия си смартфон от среден клас, но днес имаме (неофициална) информация, че анонсът най-после се задава. Според Джон Просър в Twitter новият Pixel 4a ще бъде обявен на 3 август. 

Първите слухове твърдяха, че Pixel 4a трябва да се появи още през май, след което имаше няколко други дати, но до днес смартфонът не е представен официално. Междувременно все пак разбрахме, че Google са се отказали да пускат два модела, както миналата година, така че по-големият Pixel 4a XL е бил отменен. 

Сега Просър обяви, че има вътрешна информация, според която Pixel 4a ще бъде представен на 3 август, при това със "100% сигурност". 

Ако това е вярната дата, то въпросът вече не е кога ще видим Pixel 4a, а както пита самият Просър - потребителите вече интересуват ли се от това устройство? Интересно е и доколко адекватен ще изглежда моделът на фона на конкурентите в неговия клас, където става все по-пренаселено и производителите добавят все повече екстри. 

ТОП 5 на 2019: Смартфоните на годината

Здравейте с първия материал от традиционната вече 7 години обзорна поредица на nixanbal.com! На следващите редове ще си говорим за…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer